Rreth nesh

Radio taxi APOLLO me seli dhe shërbim në Fushë Kosovë është themeluar me 23 Shkurt 2007.

Në themelimin e kompanisë kishte 8 punëtor, tani kompania Apollo ka një staf prej rreth 40 punëtorësh  dhe operimi është 24/h sikur në ditët e themelimit.


E veçanta e kompanisë tonë është se stafi ynë është i përgatitur profesionalisht që punët e tyre i kryejnë me shumë përkushtim dhe dashuri.