Ankesa

Nëse keni ankesë ndaj ndonjë prej punëtorëve të kompanisë tonë, ju lusim të plotësoni formularin e mëposhtëm dhe ankesa juaj do të trajtohet nga menaxhmenti i kompanisë.

Adresimi i ankesave

  • Section

 

Verifikimi